Tournesol Blogs — Rutabaga
Purée de patates carottes et rutabagas
Publié par Renee Primeau le
(de Recettes du Québec) Préparation : 20 min Cuisson : 35 min Portions : 6 INGRÉDIENTS 3 tasses (750 ml) de carottes émincées 2 tasses (500 ml) de rutabaga en morceaux 1 1/2 tasse (375 ml) de pommes de terre en quartiers Sel au goût Poivre au goût 2 c. à table (30 ml) de beurre 3 c. à table (45 ml) de crème à 15% LES ÉTAPES Mettre les légumes dans une casserole. Couvrir d'eau et saler un peu. Faire mijoter à couvert pendant 30 à 35 minutes. Égoutter les légumes, les remettre sur le feu et remuer avec...
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Roasted Root Vegetables with Honey- Mustard Sauce
Publié par Renee Primeau le
INGREDIENTS 2 pounds (4 kg) potatoes, peeled and diced 8 carrots, peeled and diced 6 parsnips, peeled and diced 1 rutabaga, peeled and diced 2 tablespoons vegetable oil 2 teaspoons, ground cumin Salt and pepper to taste SAUCE 2 cups plain yogurt or non-dairy substitute 1 tablespoon Dijon mustard 2 tablespoons honey Salt to taste PREPARATION Preheat oven to 400°F (200°C). Toss the vegetables with the oil, cumin and salt in a large baking dish. Bake until vegetables are tender -- about 30-35 minutes. While the vegetables cook, whisk together the ingredients for the sauce. Serve immediately with sauce on...
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